Recensioner

Loréal Paris Elvital Dream Length Recension

2018-10-09 07:46 #0 av: Surpan

Loréal Paris Elvital Dream Length Recension

Generell Info:
Pris: Budget
Mängd: 250ml (schampo), 200ml (balsam), 300ml (inpackning)
Innehåll: Allt det vanliga, sulfater och silikoner (dimethicone och amodimethicone)

Mitt hår:
Hårtyp: Tjockt, grovt, färgat, normalt till torrt, midjelångt.
Rutin: Schampo, balsam och inpackning en till två gånger I veckan.
Styling: Borstar och flätar, inte mycket mer.

Recension:
Jag skickade min sambo att köpa denna serie till mig i när han skulle handla mat efter att jag läst en positiv recension och inte orkade göra mer undersökning för att hitta en bra salongsserie. När denna recension skrivs så har jag använt produkterna i flera månader, vilket i mitt tycke är tillräckligt långt för att kunna ge er en tillräckligt bra bild av hur de presterar.

Doften på dessa produkter är söt och något fruktig. Det är inte nödvändigtvis min typ av doft, men jag kan se hur många skulle tycka om den. Jag tycker inte att det är en särskilt påträngande doft, och den blir väldigt mild efter att håret har torkat. Man kan absolut använda sin favoritparfym trots nytvättat hår utan att det skär sig.

Känslan av att använda produkterna är rätt trevlig. De är vattnigare och mindre dryga än produkter i högre prisklass, men det är förväntat för produkter i denna prisklass. Schampot löddrar trevligt och både inpackningen och balsamet fördelas fint i håret och är lätt att skölja ur.

Schampot och balsamet kommer i Loréals vanliga förpackningar där balsamet är vänt upp och ner och står på korken. Inpackningen kommer i en burk. Hela serien har en fin orange färg med knalligt rosa detaljer vilket känns glatt och somrigt. Jag ser framför mig hur man snabbt blir trött på dessa gälla färger fort, men mitt första intryck är bra.

Det här är en serie speciellt utformad för långt hår, vilket märks. Jag skulle inte rekommendera dessa till någon med kort hår. Den största anledningen är att de innehåller en stor mängt silikoner, vilket gör mitt långa hår superlent och faktiskt gör det möjligt för mig att ha utsläppt hår ibland utan att håret trasslar sig på 0,3 sekunder. Detta är fördelar som egentligen inte behövs på kort hår och då kan man fokusera på andra produkter och ingredienser.

Över lag så är jag nöjd med resultatet av dessa produkter. Håret känns rent, lent och är lätt att borsta efter dusch. Produkterna kommer inte räck särskilt länge, då de innehåller en del vatten, men trots min hårmängd så får jag i alla fall ut mer än en månads användning av flaskorna, vilket fortfarande gör detta till en riktigt billig serie.

Det här är ingen mirakelprodukt, men det är den bästa serien för mitt hår som jag testat i denna prisklass.

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-10-11 14:01 #1 av: [Tuulikki]

Vad kul med en recension 😊 föll för färgerna på flaskorna, riktigt fint!

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.