Övrigt hår

Brukar du fundera på hur saker påverkar ditt hår?

2019-01-07 14:43 #0 av: TatsuOni

Brukar du fundera på hur saker som hårfärg, värmestyling m.m påverkar ditt hår? Vad som egentligen händer med hårstråna och hur de påverkas i det långa loppet?

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2019-01-07 14:46 #1 av: TatsuOni

Jag är nörd, så absolut!Cool

Jag går steget längre och funderar på vilka ingredienser i mitt balsam som gör vad med mitt hår och skulle aldrig låta t ex en plattång komma nära mitt hår igenGalen Men å andra sidan så är jag inte normal och har som mål att skaffa "onormalt långt" hårSkämtar

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2019-01-07 15:26 #2 av: taxarärbäst

jag färgar och bleker mitt hår själv så jag är väldigt noga med att hår produkterna ska göra så mitt hår ser friskt ut fast det är så sönder blekt och färgat

Anmäl
2019-01-08 09:28 #3 av: [Tuulikki]

Ja. Lock- och plattänger kommer inte i närheten av mitt hår. I absoluta krisfall fönar jag det lite grann, kanske 2 gånger om året.

Jag försöker hålla koll på ingredienserna i produkterna också, vad som är bra eller ej. Läser ju ändå igenom innehållsförteckningar osv för att se att det är veganskt så det går ganska snabbt att få med koll på bra-&-skonsamt-ingredienser också, det lilla jag har koll på.

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2019-01-08 10:24 #4 av: Surpan

Absolut, även hur olika ingredienser påverkar håret. Glad

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.