Hårsaker & verktyg

Hårklämma

2018-09-03 11:47 #0 av: Surpan

Jag letar med ljus och lykta efter en enkel hårklämma i bra kvalité som sliter minimalt på håret, alltså inga hårda plastsömmar. Har ni några förslag?

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-09-03 16:06 #1 av: TatsuOni

Hur stor ska den vara? Jag köpte två "halvstora" på ur&penn. Dem har jag på varsinn sida i en knut. Inga vassa sömmar och jag är fullt nöjd med kvalitén. Ca 6 cm långa.

Däremot så vill jag ha en extra stor hårklämma och det hittar jag ingenstans! Har en jättebra som jag köpte på Glitter för ett antal år sedan. Den är stor och har silikon i sig så att det sitter lite stadigare utan att slita. Med stor menar jag inte lång, utan med mycket utrymme i klämman.

Sorry för trådkapning, men den vänstra klämman är vad jag är ute efter (samma storlek eller större) och den vänstra är den storlek som alla vanliga klämmor jag ser överallt.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2018-09-03 16:59 #2 av: Surpan

Letar efter någonting liknande som dig. Här en sån som den högra men den kan inte alls hålla mitt hår... :/

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-09-03 17:03 #3 av: TatsuOni

#2 Då har vi samma problem... Det närmsta jag har kommit är att varianten "octopus hair clip" verkar vara lite större inuti, men har ännu inte hittat någon som är tillräckligt stor.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.