Frisörer

Frisör

2018-08-05 21:36 #0 av: Rosen82

Har haft min frisör i några år jag har alltid varit nöjd och vi har alltid mycket att prata om. En gång bytte jag och det var när hon var mammaledig och den gången blev jag inte lika nöjd och detta var 4 år sedan. Har fundering på att vilja byta frisör..inte för att hon är dålig för det är hon verkligen inte utan att jag vill testa något annat..ska jag våga göra det? Vad går jag på då?

Anmäl
2018-08-06 17:47 #1 av: TatsuOni

Om du inte känner att det är jordens undergång om du blir missnöjd så kan du ju testa en ny.

Gå efter rekommendationer eller liknande och gå gärna in när du bokar tiden. Då får du ett intryck om det verkar seriöst och du kan ställa lite frågor. T ex om frisören helt verkar ignorera dina önskemål och försöker pracka på dig en annan frisyr eller inte alls verkar lyssna på dig, så är det nog inte en bra frisör.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2018-08-06 17:49 #2 av: TatsuOni

Den här videon (på engelska) tycker jag är bra om du känner för att kolla på den. Han berättar vilka tecken du ska hålla utkik efter när du väljer frisör. https://www.youtube.com/watch?v=lqcPH_Eony4

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.