Produkter

Vilken blekning är bäst?

2017-09-15 00:45 #0 av: violaan

Har just nu helt ljust grått hår (blev misslyckat då jag färgade det)  och vill få det till blond. Undrar vilken blekning som är bäst. Mood eller Schwarzkopf?

Anmäl
2017-09-18 18:52 #1 av: Zachis

jag använder alltid moods blondaste för att den är billigast. Sen spär jag ut det med ungefär häften shampoo och sen använder som vanligt. 

Om du har grått hår nu skulle jag bleka håret väldigt försiktigt så att det blir riktigt ljust och de gråa försvinner, och sen tona det i någon fin ljusbrun (gärna lite rödaktigt så att det gråa verkligen försvinner). det ljusbruna kommer sen försvinna sakta men säkert och förhoppningsvis är du någorlunda blond. 

Jag är inget proffs, säger bara hur jag skulle gjort

Anmäl
2017-09-18 23:17 #2 av: Hera

Jag råder dig till att gå till frisör. Blekning sliter mycket och färgerna i affärerna är mycket sämre än det en duktig frisör använder.

Så för ditt hårs skull, gå till en frisör första blekningen. Och det lär krävas mer än en gång för att bli någorlunda blond.

Och jag har för mig att resultatet blir sämre om du nyligen färgade ditt hår.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.