Uppsättningar

Hur bra är ni på att variera era håruppsätningar?

2017-07-27 16:25 #0 av: TatsuOni

Som rubriken lyder och är ni nöjda så eller skulle ni vilja variera era uppsättningar mer och hur har ni oftast håret?

Home is where the heart is

Värd för hår. Medarbetare på te.

Anmäl
2017-07-27 16:27 #1 av: TatsuOni

Själv så fastnar jag ofta i att göra lazy wrap bund och in/utbakade flätor, men så ibland får jag ett ryck och varierar uppsättningarna betydligt mer.

Jag tänker alltid att jag ska variera uppsättningarna mer, samt lära mig fler frisyrer, men så blir det att jag slänger upp håret snabbt i en LWB innan jobbet eller går i in/utbakade flätor, med ändarna i en knut, i flera dagarGalen

Home is where the heart is

Värd för hår. Medarbetare på te.

Anmäl
2017-07-27 16:40 #2 av: tlover

Jag gör nästan bara nautilus bun.

Jag har knappt tid till något annat och även de deagar som jag har tid till annat så drar dottern ur hårnålar och hårpinnar så att det är ändå bara nautilus som går

Skulle du köpa ekologiskt te?
Svara gärna på min enkät

Anmäl
2017-07-27 17:09 #3 av: memoirsofaclone

Har typ samma varje dag, vanlig sidbena och utsläppt. Var bättre på att variera håret för några år sen, då bytte jag frisyr och färg typ varje vecka.

Anmäl
2017-07-27 17:14 #4 av: Grace2009

Jag gör bara en variant på lazy wrap bun. Jag lägger håret i två öglor runt handen istället men drar pinnen igenom båda öglorna samtidigt som på en vanligt lwp. Men jag gör den knuten varje dag. Blir mest frustrerad när jag försöker nya saker för det känns som om det inte fungerar med mitt hår.

Anmäl
2017-07-28 10:53 #5 av: tiger tok

Har alltid bara utsläppt, om jag är i stallet kan jag ha håret i en vanlig låg hästsvans!

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem säger!!"
Anmäl
2017-07-29 11:43 #6 av: Scorpio97

Har alltid utsläppt förutom när jag simmar (hårsvans) och när jag sover. När jag sover försöker jag sätta hästsvansen på olika ställen och variera mellan olika sidensnören för att det ska slita så lite som möjligt och inte på samma plats hela tiden. Vaknar oftast med håret utsläppt ändå, men tänker att det kanske hjälper lite i alla fall. 

Tycker det mest är drygt att ha håret uppsatt, och det är inte så långt att det är i vägen så jag är nöjd :) 

//Jessie

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.